hits

LYKKELIG OVERASKELSE

God ettermiddag!
I dag er det mandag. Som sikkert mange hadde gledet seg til!
Haha kjempe morsomt, jeg vet.
Du vet det alle snakker om. At mandag er dagen. Starten på noe nytt. Vel i dag er det jo mandag.
Og selv om jeg ikke tror på nyttårsforsetter og att man burde starte på nytt på en spesiell dag. Ville jeg prøve å gi det en sjanse. Denne uka var jeg faktisk ganske bestemt på att skulle bli en ganske bra uke. La oss si det sånn. Mandag leverer ikke!

Idag klokka halv 8 stod pappa og hamret på døren min. Gjett hvem som hadde forsovet seg. Jepp, denne jenta. I dag, denne mandagen som jeg skulle til tannlegen. Tannlege timen startet klokka 8! Jeg som har tannlege skrekk, måtte skynde meg til bussen for å rekke tannlege timen. Hvem kunne trodd att når jeg var liten, ville jeg bli tannlege?!

Ikke nok med det. Når jeg kom på skolen, så skulle jeg ha tentamen. Ikke hvilken som helst tentamen, men i matte. Så der satt jeg da, med en halvt bedøvd munn, kjempe trøtt og sliten. Så skulle hodet mitt slite seg på matte.  Når jeg kom hjem så var det en kjempe glad valp som ville ut å leke!

Jeg er så glad for att været er så bra! Det har vært så varmt i det sist og for å være ærlig så digger jeg det. Med 26 grader på lørdag og en veldig varm uke ellers, så var det deilig att det fortsatte denne uka også! Det har virkelig vært en lykkelig overraskelse, spesielt siden sommeren i fjor var så dårlig!
"Life is a good kind of madness"

2 kommentarer

Jeanette Larsen

29.05.2017 kl.18:45

Håper tannlegetimen og mattetentamen gikk bra :D

Så fin valp du har også <3 Fortsatt fin kveld til deg og dine!

Sara Talita Hansen

29.05.2017 kl.19:43

Tannlege timen gikk ganske fint. Tusen takk? ha en fortsatt fin kveld dere også!

Skriv en ny kommentar

Sara Talita Hansen

Sara Talita Hansen

15, Porsgrunn

Mitt navn er Sara Talita. Jeg er 15 år. Ei jente med alt for liten tid som lever av musikk og venner. Lever livet på heltid. LIVE IN THE MOMENT

Kategorier

Arkiv